ACTIVITATI

GA 1 MANAGEMENTUL PROIECTULUI

Asigura atingerea obiectivelor si rezultatelor preconizate, cu respectarea prevederilor contractuale si cerintelor programului. Activitatea vizeaza coordonarea comunicarii interne si externe, proceduri de lucru, monitorizarea tehnica si financiara  si mijloace de publicitate în cadrul proiectului.

GA 2 CREAREA CELOR TREI PUNCTE ALE RETELEI TRINODALE

Centrul CE.T.A.T.E Galati este dotat astfel incat sa poata oferi atat informatii turistice cat si servicii de agrement turistic.
In orasele Cahul si Reni sunt amenajate centre de informare turistica pentru dezvoltarea turismului la nivel local. Cele trei structuri inlesnesc schimburi turisticeiîntre cele trei comunitati.
 

GA 3 CREAREA RETELEI TRINODALE SI STIMULAREA TURISMULUI TRANSFRONTALIER

Reteaua  creaza un circuit turistic comun pentru diverse categorii de turisti în scopul dinamizarii turismului. Colaborarea transfrontaliera între Galati-Cahul-Reni contureaza un tablou de repere turistice, elemente de autenticitate regionala, servicii de agrement si arii protejate.

   

Agentia de Cooperare Transfrontaliera si Integrare Europeana

     

Consiliul Raional Reni 


Aceasta publicatie a fost produsa cu sprijinul Uniunii Europene. Continutul acestei publicatii intra in responsabilitatea Asociatiei EuroDezvoltare si nu reflecta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a structurilor de management ale Programului Operational Comun Romania-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013.